Menu

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Massagetherapie Marianne
Average rating:  
 22 reviews
 by Jeroen

Geweldig, in behandeling na een aanrijding snel en goed geholpen, inmiddels weer steeds mobieler!

 by Deborah

Marianne luistert naar je klachten en stopt niet voor ze de oorzaak heeft gevonden. Ze helpt mij enorm met mijn hardnekkige schouderklachten. Echt een aanrader!

 by marjan

Stevige massage waar je echt wat aan hebt. Af en toe een flinke sessies om mijn nek los te maken of gewoon onderhoud. Helemaal
Top

 by Jorien

Gisteren een uur lang een heerlijke massage gehad waarin ook mijn benen en voeten werden meegenomen. Pas dan besef je hoeveel spanning je benen en voeten vasthouden door altijd maar 'stevig in je schoenen te staan, je beste beentje voor te zetten, een volgende stap te nemen...'
Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

 by Cindy

Mijn eerste kennismaking met Marianne was een 45 minuten massage van rug en nek en de volgende dag een taping voor mijn onderrug en whiplash. Nog nooit zoveel dagen zonder pijn en uitstraling in mijn been gehad ik denk er zelfs over om het sporten weer langzaam op te pakken. Vooral haar uitleg hoe het zover heeft kunnen komen was verhelderend en maakt dat ik mijn pijn beter begrijp. Kan niet wachten tot mijn volgende massage afspraak 🙂

 by Irene knigge

Ik had al heel veel last van hooikoorts. Marianne geeft mij 3x getaped en ik voel heel veel verbetering. Ik was echt benieuwd of dit zou werken, maar ik ben er heel erg blij mee.
Heb jij ook last van hooikoorts? Dan raad ik tapen bij Marianne aan😀 THANX!

 by Romay

Voor elk spier gerelateerd mankementje, blessure of spierpijn weet ik Marianne te vinden.
Ze neemt de tijd voor je, luistert naar de klachten, kan uitleggen hoe de klachten ontstaan en waar ze vandaan komen.
De ergste spierpijn weet ze zodanig weg te halen, dat deze volledig naar de achtergrond verdwijnt.
Ze is relaxt en zorgt ervoor dat je je volledig ontspannen voelt!

 by Hugo

Marianne is nu een aantal keer langs geweest op de woongroep waar ik werk, de cliënten kijken altijd uit naar haar komst. Op de groep is het vaak druk, het masseren is voor de cliënten echt een rust moment waar ze zich helemaal kunnen ontspannen. Ook het stukje persoonlijk contact is voor veel cliënten fijn. Na de massage zijn ze een stuk relaxter, niet alleen de cliënten zelf, maar ook de sfeer op de groep is relaxter.

 by Hélène


Sinds kort kom ik maandelijks bij Marianne. In eerste instantie kwam ik om mezelf te verwennen met een beetje "me-time", even time out van de sleur en de stress van de afgelopen tijd. Maar de massage deed me zo'n goed, dat ik hier nu maandelijks een gaatje voor maak in mijn agenda. Ik geniet van de massage. Marianne weet de (pijn)punten echt goed te behandelen en ik heb nu al aanzienlijk minder rug- en schouderklachten. Daarnaast houd ik er niet van als een behandeling in stilte wordt gedaan (ik kan dan écht niet ontspannen), dus we kletsen ondertussen wat af met op de achtergrond geen kabbelende beekjes, maar goede muziek. Maar als je wel van een kabbelend beekje houdt en stilte, dan kan dat ook heel goed bij Marianne hoor. Ik geef Marianne vier sterren omdat er altijd ruimte is voor verbetering en dit omarmt zij volgens mij ook, want ze is en blijft aan de studie om beter te worden in haar vak. Ik vind Marianne een geweldig mens, die je op je gemak stelt, weet wat ze doet, professioneel is en heerlijke massages geeft.

 by Boudewijn Vis

Marianne komt regelmatig voor een cliënt van mij. voordat Marianne komt is hij altijd best heel druk. Na de massage is hij de rest van de dag ontspannen en veel minder eisend in gedrag.
Je kan goed afspraken maken met Marianne. ze is bijna altijd bereikbaar.
Het is fijn werken met Marianne omdat zij ook groepsleider is en de clienten goed aanvoelt.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»