Menu

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Massagetherapie Marianne
Average rating:  
 17 reviews
by Irene knigge on Massagetherapie Marianne

Ik had al heel veel last van hooikoorts. Marianne geeft mij 3x getaped en ik voel heel veel verbetering. Ik was echt benieuwd of dit zou werken, maar ik ben er heel erg blij mee.
Heb jij ook last van hooikoorts? Dan raad ik tapen bij Marianne aan😀 THANX!

by Romay on Massagetherapie Marianne

Voor elk spier gerelateerd mankementje, blessure of spierpijn weet ik Marianne te vinden.
Ze neemt de tijd voor je, luistert naar de klachten, kan uitleggen hoe de klachten ontstaan en waar ze vandaan komen.
De ergste spierpijn weet ze zodanig weg te halen, dat deze volledig naar de achtergrond verdwijnt.
Ze is relaxt en zorgt ervoor dat je je volledig ontspannen voelt!

by Hugo on Massagetherapie Marianne

Marianne is nu een aantal keer langs geweest op de woongroep waar ik werk, de cliënten kijken altijd uit naar haar komst. Op de groep is het vaak druk, het masseren is voor de cliënten echt een rust moment waar ze zich helemaal kunnen ontspannen. Ook het stukje persoonlijk contact is voor veel cliënten fijn. Na de massage zijn ze een stuk relaxter, niet alleen de cliënten zelf, maar ook de sfeer op de groep is relaxter.

by Hélène on Massagetherapie Marianne


Sinds kort kom ik maandelijks bij Marianne. In eerste instantie kwam ik om mezelf te verwennen met een beetje "me-time", even time out van de sleur en de stress van de afgelopen tijd. Maar de massage deed me zo'n goed, dat ik hier nu maandelijks een gaatje voor maak in mijn agenda. Ik geniet van de massage. Marianne weet de (pijn)punten echt goed te behandelen en ik heb nu al aanzienlijk minder rug- en schouderklachten. Daarnaast houd ik er niet van als een behandeling in stilte wordt gedaan (ik kan dan écht niet ontspannen), dus we kletsen ondertussen wat af met op de achtergrond geen kabbelende beekjes, maar goede muziek. Maar als je wel van een kabbelend beekje houdt en stilte, dan kan dat ook heel goed bij Marianne hoor. Ik geef Marianne vier sterren omdat er altijd ruimte is voor verbetering en dit omarmt zij volgens mij ook, want ze is en blijft aan de studie om beter te worden in haar vak. Ik vind Marianne een geweldig mens, die je op je gemak stelt, weet wat ze doet, professioneel is en heerlijke massages geeft.

by Boudewijn Vis on Massagetherapie Marianne

Marianne komt regelmatig voor een cliënt van mij. voordat Marianne komt is hij altijd best heel druk. Na de massage is hij de rest van de dag ontspannen en veel minder eisend in gedrag.
Je kan goed afspraken maken met Marianne. ze is bijna altijd bereikbaar.
Het is fijn werken met Marianne omdat zij ook groepsleider is en de clienten goed aanvoelt.

by Mohamed on Massagetherapie Marianne

Vandaag was marianne er weer voor R. Halverwege de massage is R dan zo ontspannen dat hij rustig naar de wc kan, zonder dat het pijn doen. Ol andere dagen is dit namelijk wel zo.

by Guner on Massagetherapie Marianne

Altijd als marianne geweest is, is mevrouw A derest van de dag zoveel meer ontspannen. Echt een groot verschil

by Somsri on Massagetherapie Marianne

Als ik Marianne niet heb, zou ik de socialrun niet uit kunnen lopen. Ze is echt een top masseur. Bedankt .

by Kirsten on Massagetherapie Marianne

Afgelopen weekend mee hard gelopen met de social run! Zonder Marianne had ik de run niet uit kunnen lopen. De massages en het intapen van mij knie hebben mij er door heen geholpen! Marianne je bent een topper!

by Erik on Massagetherapie Marianne

Marianne was mee met team Abrona als verzorger. Ik was mee als loper, zij heeft voor mij de benen tussen etappes beetgepakt. Daardoor bleef ik langer fit!
Verder heeft ze mijn nek gemasseerd zodat de spanning er uit ging. Daardoor kon ik beter slapen en rusten. Heerlijk!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»